Induló csoportok

Induló pszichodráma csoport

 PSZICHODRÁMA:

 2021. őszétől havonta egy szombati napra szervezünk csoportot alkalmanként 10 terápiás órával számolva,  9:30-18 óráig kerül sor a találkozásra. A 8-12 főből álló csoportot a harmadik alkalommal zártnak tekintjük, új tagokat nem veszünk fel.

Tiszteletdíjak: 1700 Ft/ terápiás óra,  17000FT/nap.

A csoportmunka az MPE Képzési Rendje szerint folyik. 120 órában beszámítható önismereti óraként, vagy a pszichodráma képzésbe. A tanfolyam körülbelül egy évig tart.

Csoportunk fókuszában az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat áll. Igazi kaland találkozni valódi  önmagunkkal, rejtett kincseinkkel, nehézségeink mélyebb hátterével. A csoportot elsősorban azoknak ajánljuk, akik hitelesebb önértékelésre vágynak, kapcsolati konfliktusaikat hatékonyabban szeretnék megoldani, érettebb  tartós kapcsolatokat szeretnének kialakítani. a pszichodráma csoportot minden esetben két vezető tartja.

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely  45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

A csoporton való részvétel az MPE Képzési Rendjének  megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként beszámítható.

Helyszín:   Budapest, XIII. Visegrádi u. 19., IV. emelet 1. (kaputelefonon a 47-es kód)

/ Bővebben: Pszichodráma címszó alatt! /

Induló szomatodráma csoport

dav

SZOMATODRÁMA:

 Legközelebb 2021. október 23-án lesz.  Előzetes jelentkezés szükséges.

A szomatodráma csoportban 1 alkalommal is részt lehet venni, nem szükséges folyamatban gondolkodni.  Tegyen egy próbát!

Lehetséges több alkalommal is résztvenni, úgy a foglalkozás hatása megsokszorozódik.  A résztvevő saját megélése alapján dönti el, hogy mikor és hány alkalommal szeretne ismételni.

A következő csoport alkalomra  szombati napon (10-18.00 óráig) kerül sor.

Helyszín:  Budapest, XVII. kerület Jásztelek utca 36.

Díja: 14.000Ft/alkalom

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

/ Bővebben: Szomatodráma címszó alatt! /

Induló Művészeti terápiás csoport

MŰVÉSZETI TERÁPIA:

Az évkörhöz, azaz a természet változásához és a jeles ünnepeinkhez kapcsolódva harmonikus kapcsolatot keresünk magunkkal és a minket körülvevő környezettel. Megtalálhatjuk magunkban erőforrásainkat, akadályainkat és természetes helyünket a nagy egészben.

A csoport alkalomra  terveim szerint minden hónap 1. szombatján (10-18.00 óráig)  vagy minden második és negyedik péntek délután (16-20 óráig ) kerül sor.

Díja: 14.000Ft/alkalom vagy 7000Ft/ fél nap

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

Helyszín:  Budapest, XVII. kerület Jásztelek utca 36.
Önmagunkhoz teljes tisztelettel és szeretettel közelítve alkotunk és hagyjuk tudatosulni a bennünk lévő tartalmakat. Ez már önmagában is harmonizáló hatású.

/ Bővebben  Művészetterápia címszó alatt! /