Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Izgalmas találkozás,  ahol az első 30 percben feltérképezzük, hol tart most Ön, milyen kérdések foglalkoztatják, mivel elégedett, min szeretne változtatni, mi a célja.  Majd az ezt követő 90 percben  együtt dolgozunk. Teljes figyelemmel és  tisztelettel  segítem Önt a rendelkezésemre álló kreatív módszerekkel.

Garancia

Ha úgy érzi nem elégedett a szolgáltatással, ezt nyugodtan jelezheti már az első 30 percben és a teljes árat visszafizetem. S békében, minden ellenérzés nélkül elválunk egymástól. Részemről ez  természetes, ha  valóban nem lenne elégedett (bár ilyen még nem fordult elő 🙂 ), a visszafizetés számomra semmiféle gondot nem jelent. 

Információk az egyéni konzultációról 

Kérem, hogy olvassa   át   az   egyéni   konzultációval   kapcsolatos   tudnivalókat, és   írjon   a  aranka.lado@gmail.com címre, ha   időpontot   szeretne   kérni   vagy   további kérdése van!

A konzultáció időtartama

Egy alkalom időtartalma 120 perc.     A   pontos   érkezés   lényeges: korábban   nem   tudunk   kezdeni, az   esetleges   késés   pedig   a  konzultáció   idejét   fogyasztja.

Helyszín:

Budapest,  XVII. kerület Jásztelek utca 36.

Díjazás:

16.000 Ft/alkalom,  készpénzben fizetve vagy a következő számlára utalva: 11773164-00156486-00000000, számlatulajdonos: Ladó Aranka, a közlemény rovatba kérem írja be az Ön nevét.

A közös munka bizalmi alapja, hogy mindaz, ami elhangzik és történik, részemről titoktartási kötelezettség alá esik.

Alkalmak száma:

Általában az alkalmak száma 1‐5 között mozog. 

Időpontok:

Időpontot e­mailben tud egyeztetni: aranka.lado@gmail.com

Lemondás

A   konzultáció   lemondását   24 órával  a   megbeszélt   időpont   előtt   tudom   elfogadni.

Az   időpontot   24 órán  belüli   lemondásért egy fél díjat számolok föl.

Ennek két fő oka van:

1, Az időpont az Ön számára fenn van tartva, másnak nem tudom kiadni.

2, A változás szelét megérezve az Ön testi tünetei esetleg felerősödhetnek, vagy legbelül ellenérzési támadhatnak, ennek ellenére és éppen ezért szeretném arra motiválni, hogy ebben az esetben is jelenjen meg a szomatodráma egyéni konzultáción.

Köszönöm figyelmét, várom jelentkezését, ha mindezek elfogadhatók az Ön számára!