Egyéni konzultáció

Egyéni konzultáció

Izgalmas találkozás,  ahol az első 30 percben feltérképezzük, hol tart most Ön, milyen kérdések foglalkoztatják, mivel elégedett, min szeretne változtatni, mi a célja.  Majd az ezt követő 90 percben  együtt dolgozunk. Teljes figyelemmel és  tisztelettel  segítem Önt a rendelkezésemre álló kreatív módszerekkel.

Garancia

Ha úgy érzi nem elégedett a szolgáltatással, ezt nyugodtan jelezheti már az első 30 percben és a teljes árat visszafizetem. S békében, minden ellenérzés nélkül elválunk egymástól. Részemről ez  természetes, ha  valóban nem lenne elégedett, a visszafizetés számomra semmiféle gondot nem jelent.

Bár ilyen még nem fordult elő. 🙂

Információk az egyéni konzultációról 

Kérem, hogy olvassa   át   az   egyéni   konzultációval   kapcsolatos   tudnivalókat, és   írjon   a  aranka.lado@gmail.com címre, ha   időpontot   szeretne   kérni   vagy   további kérdése van!

A konzultáció időtartama

Egy alkalom Időtartalma 120 perc (pontos érkezés esetén).     A   pontos   érkezés   lényeges: korábban   nem   tudunk   kezdeni, az   esetleges   késés   pedig   a  konzultáció   idejét   fogyasztja.

Helyszín:

Budapest,  XVII. kerület Jásztelek utca 36.

Díjazás:

14.000 Ft/alkalom,  készpénzben fizetve vagy a következő számlára utalva: 11773164-00156486-00000000, számlatulajdonos: Patakiné Ladó Aranka, közlemény rovatba írja be kérem: az Ön nevét és „Konzultáció”

12.000Ft/alkalom diákoknak, kismamáknak, nyugdíjasoknak, és bárkinek , akinek a jövedelme nem haladja meg a mindenkori minimálbért vagy komoly gondot okoz kifizetni a fenti összeget./

Titoktartás:

A közös munka bizalmi alapja, hogy mindaz, ami elhangzik és történik, részemről titoktartási kötelezettség   alá   esik.

Alkalmak száma:

 Én mindent megteszek, hogy ne kelljen sokszor  jönni,  s a lényeggel foglalkozzunk, Így a munkánk eredményes legyen. Általában az alkalmak száma 1‐5 között mozog.

Időpontok:

Időpontot e­mailen tud egyeztetni: aranka.lado@gmail.com

Lemondás

A   konzultáció   lemondását   24 órával  a   megbeszélt   időpont   előtt   tudom   elfogadni.

Az   időpontot   24 órán  belüli   lemondásért egy fél díjat számolok föl.

(Ennek két fő oka van:

1, Az időpont az Ön számára fenn van tartva, másnak nem tudom kiadni.

2, A változás szelét megérezve az Ön testi tünetei esetleg felerősödhetnek, vagy legbelül ellenérzési támadhatnak, ennek ellenére és éppen ezért szeretném arra motiválni, hogy megjelenjen a szomatodráma egyéni konzultáción.)

Köszönöm figyelmét, várom jelentkezését, ha mindezek elfogadhatók az Ön Számára!