Szomatodráma

Legközelebb 2022-ben november 19-én és december 10-én lesz.  Előzetes jelentkezés szükséges itt: aranka.lado@gmail.com.

Kiscsoportos, barátságos közegben, intenzív élmény, gyors hatással.

Mi a szomatodráma?

A szomatodráma egyszerű, rövid távon alkalmazható önismereti , terápiás és diagnosztikus módszer. A szomatodráma egy  spontán  játék, melynek során leginkább az érzelmeké és kapcsolódásé a főszerep. Könnyen elsajátítható és felismerésekben gazdag. Kiscsoportban 3-5 fővel játsszuk.

A csoportjáték egy szombati napon 10-18 óráig tart, minden résztvevevő (legkevesebb 3fő legfeljebb 5fő) egyéni játékára sor kerül. A kiscsoport tagjaival előzetesen interjú vagy egyéni konzultáció formájában találkozom ezután  állítom össze a csoportot.  Így jöhet létre, hogy  kiscsoportos játékra készen álló csoporttagok  gyűlnek össze és megfelelően felépített feladatsor mentén, hamar kialakul  a bizalmi, egymást támogató légkör.

Egyéni konzultáció formájában is igénybe vehető, itt egy alkalom időtartalma 1,5-2óra.

Miért válaszd a szomatodrámát?

 . Olyan önismereti módszer mellyel azonnal ráláthat elakadásaira, jellegzetes reakcióira, működési módjára

.  Azonnali korrekcióra van lehetőség

. Teste és lelke üzeneteit személyre szabottan dekódolhatja

. Érzelmi elakadásokat oldhat fel

. Megszüntetheti az akadályokat, mely testi-lelki jóllétét nehezíti

 

A szomatodráma gyógyító játék, melynek során konkrét találkozások, konfliktusok, érzelmek átélésével  az akadályok megszűnnek és beindulnak  a bennünk rejlő,  természetes öngyógyító folyamatok.

Buda László által kidolgozott módszer. Részletes információk: www.szomatodrama.hu  honlapon. Itt találod azt is miért ajánl engem  négy másik kollégámmal Buda lászló:

“Szomatodráma Szakember” oklevéllel rendelkezők névsora: Az alábbi névsorban azok a szakembereink szerepelnek, akik sikeresen elvégezték a Szomatodráma Központ által szervezett 160 órás játékvezető és 240 órás szakember képző tanfolyamot. Ők rendelkeznek a legtöbb szomatodrámás tapasztalattal. Az évek során felhalmozott tudásukkal és saját példájukkal a hozzájuk fordulók gyógyulása mellett a módszer tanítását, továbbadását is segítik.”

Itt négy kollégámmal együtt szerepelek.

Helyszín:

Egyéni konzultáció és csoportos foglalkozás:

Budapest, XVII. kerület Jásztelek utca 36.

Díjazás: 20. 000 Ft/nap

Egy-egy alkalmon is részt lehet venni.

A csoportos alkalom előtt  egy személyes találkozásra várom Önt. Itt az első fél órában feltérképezzük a szándékait és szeretettel támogatom a legjobb tudásom szerint, azaz felajánlom az általam ismert módszerek közül azokat, amiket a legmegfelelőbbnek tartok az Ön esetében. Ezt kb 15 perc. Ezután vagy megállunk itt. S akkor ez egy diagnosztikus interjú, melynek ára 5000Ft. Vagy lehetősége nyílik egy körülbelül egy és negyed órás  egyéni szomatodráma játékra, mely az interjúval együtt összesen 16000Ft.

Azt javaslom, hogy jöjjön el, próbálja ki, érezze meg, hogyan segíti jelenlegi élethelyzetében ez a módszer!