Ajánlások

Nagy türelemmel kísért Aranka, amikor egy testi tünetem kapcsán szomatodráma játékot vezetett nekem. Végig biztonságban éreztem magam, kedves, figyelmes kísérő volt. Néha elbizonytalanodtam, mi is legyen a következő lépés, ilyenkor bátorított. Mindig volt a tarsolyába egy olyan lehetőség, mellyel továbblendített a holtponton. Meleg, együttérző, nagyon jó humorú. Szívből ajánlom; nagy tapasztalattal rendelkező,  emberséges hozzáállású szakembert ismertem meg személyében.” (Zemó Enikő)

This image has an empty alt attribute; its file name is DSC_5683-3.jpeg

„Szívből ajánlom Arankát, felkészült SzakEmber, különlegesen kifinomult figyelemmel rendelkezik!

Szomatodrámát kislányom szívproblémája kapcsán kértem tőle. A biztosan műtendők listájáról szépen lekerült a neve, és az orvosok is csak ámultak, hogy mitől is gyógyul… Természetesen sok együttható eredménye lehet, azonban a módszer segítsége nem kérdés számomra. Szeretettel köszönöm Arankának és azoknak a csodálatos embereknek, akik adták magukat a folyamathoz.” (Frankó Mazács Zsoa)

„ Arankában azt szeretem, hogy amikor nála vagyok, nincsenek jó vagy rossz válaszok. Mindig nyugodt, hagy nekünk időt, hogy ráérezzünk a helyzetre, ami akkor, ott éppen feltárul bennünk. Amikor eljövök tőle egy végigjátszott nap után, mindig úgy érzem, hogy lepakoltam egy kicsit a már régóta magammal hurcolt szorongásból.

A szomatodráma játék érdekesség számomra, hogy mindig egy új meglepetéssel szolgál, felszínre hoz már rég elfeledettnek hitt emlékeket, amiket az adott helyen, Aranka biztonságos irányítása mellett, újra átélve könnyebben elengedek. 

Az is mindig meglepetés, hogy kik az aznapi társak a játékban, és hihetetlen, hogy néha ott reggel találkozunk először, az elválásnál mégis olyan, mintha már évek óta ismertük volna egymást. A játék valahogy mindig egy meleg, bensőséges hangulatban zajlik.

Biztonságos érzést nyújt, hogy ha szükségét érzem, Arankánál mindig van módom egy nem túl távoli időpontban egy jó kis szomato dráma játékra.“ (Dr. Tóth Eleonóra)

Arankával egy szomatodráma állításban dolgoztunk együtt. Ami nagyon megragadt bennem az Aranka értő figyelme, tökéletesen támogató, szeretetteljes jelenléte volt. Öröm volt vele dolgozni, végig pozitív energiával adott erőt, és sokat segített egy trauma feloldásában, a gyógyulásban.  (Arató Mónika)

“Azért szeretek Arankánál szomatodrámázni, mert érzem, hogy nála nem egy futószalagon érkező megoldandó feladat vagyok, hanem egy számára személyesen értékes ember.”

/Viola Beáta/