Induló csoportok

Induló pszichodráma csoport

 PSZICHODRAMA:

 2019. őszén kéthetente péntek délutánra  szervezünk csoportot alkalmanként 5 terápiás órával számolva, 15-19 óráig kerül sor a találkozásra. A 12-14 főből álló csoportot a negyedik alkalommal zártnak tekintjük, új tagokat fel nem veszünk.

Tisztelet díjak: 1800Ft/ terápiás óra , azaz a fél napos program 9000Ft

A csoportmunka az MPE Képzési Rendje szerint folyik.  120 órában beszámítható önismereti óraként, van a pszichodráma képzésbe. A tanfolyam körülbelül egy évig tart.

Csoportunk fókuszában az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat áll. Igazi kaland találkozni valódi  önmagunkkal, rejtett kincseinkkel, nehézségeink mélyebb hátterével. A csoportot elsősorban azoknak ajánljuk, akik hitelesebb önértékelésre vágynak, kapcsolati konfliktusaikat hatékonyabban szeretnék megoldani, érettebb  tartós kapcsolatokat szeretnének kialakítani. a pszichodráma csoportot minden esetben két vezető tartja.

Helyszín: XIII. kerület Visegrádi u. 19. IV.em/1.

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely  45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

A csoporton való részvétel az MPE Képzési Rendjének  megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként beszámítható.

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /

Induló szomatodráma csoport

SZOMATODRÁMA:

A szomatodráma csoportban 1 alkalommal is részt lehet venni, nem szükséges folyamatban gondolkodni.  Tegyen egy próbát!

Viszont lehetséges több alkalommal is részt venni, a hatása megsokszorozódik.  A résztvevő saját megélése alapján dönti el, hogy mikor és hány alkalommal szeretné ismételni.

A következő csoport alkalomra  terveink szerint 2019. június 29-én (10-18.00 óráig) kerül sor.

Helyszín: Budapest, XVI. kerület ( Mátyásföld ) Hunyadvár utca 56. II/2.

Díja: 14.000Ft/alkalom

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /

Induló Művészeti terápiás csoport

MŰVÉSZETI TERÁPIA:

Az évkörhöz, azaz a természet változásához és a jeles ünnepeinkhez kapcsolódva harmonikus kapcsolatot keresünk magunkkal és a minket körülvevő környezettel. Megtalálhatjuk magunkban erőforrásainkat, akadályainkat és természetes helyünket a nagy egészben.

A csoport alkalomra  terveim szerint minden hónap 1. szombatján (9.30-18.00 óráig) kerül sor,  egymást követő 5 alkalommal. 

Díja: 14.000Ft/alkalom

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

2019. nyarán 4 napos, nyári intenzív táborok, művészeti terápiával
Nem analizálunk, nem osztogatunk tanácsokat, hanem önmagunkhoz teljes tisztelettel és szeretettel közelítve alkotunk és hagyjuk tudatosulni a bennünk lévő tartalmakat. Ez már önmagában is harmonizáló hatású.

júliusban “4 elem tábor”

(Tűz –életenergia, életöröm,  föld-fizikai világra, testre való ráhangolódás, levegő-tudatosság, gondolkodás, víz-érzelmek,együttérzés).  Alkotásainkon keresztül   tudatosíthatjuk a bennünk is meglévő 4 alapelem arányát, kiegyenlíthetjük azt, amely segít az önmagunkkal és másokkal való harmonikusabb kapcsolódáshoz.)

Augusztusban “Kapcsolatok tábor”

Minden nap más-más, a témához szervesen kapcsolódó művészeti technikákkal finoman kézbe vesszük az apa-gyermek, anya-gyermek, testvér és párkapcsolat témakört.

Díja: 14.000Ft/nap

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /