Induló csoportok

Induló pszichodráma csoport

 PSZICHODRAMA:

 2019. őszén kéthetente péntek délutánra  szervezünk csoportot alkalmanként 5 terápiás órával számolva, 15-19 óráig kerül sor a találkozásra. A 10-12 főből álló csoportot a negyedik alkalommal zártnak tekintjük, új tagokat fel nem veszünk.

Tisztelet díjak: 1600Ft/ terápiás óra , azaz a fél napos program 8000Ft

A csoportmunka az MPE Képzési Rendje szerint folyik.  120 órában beszámítható önismereti óraként, van a pszichodráma képzésbe. A tanfolyam körülbelül egy évig tart.

Csoportunk fókuszában az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolat áll. Igazi kaland találkozni valódi  önmagunkkal, rejtett kincseinkkel, nehézségeink mélyebb hátterével. A csoportot elsősorban azoknak ajánljuk, akik hitelesebb önértékelésre vágynak, kapcsolati konfliktusaikat hatékonyabban szeretnék megoldani, érettebb  tartós kapcsolatokat szeretnének kialakítani. a pszichodráma csoportot minden esetben két vezető tartja.

Helyszín:  Budapest, XVII. kerület Jásztelek utca 36.

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely  45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

A csoporton való részvétel az MPE Képzési Rendjének  megfelelően a pszichodráma asszisztensi képzés előfeltételének első részeként beszámítható.

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /

Induló szomatodráma csoport

SZOMATODRÁMA:

A szomatodráma csoportban 1 alkalommal is részt lehet venni, nem szükséges folyamatban gondolkodni.  Tegyen egy próbát!

Viszont lehetséges több alkalommal is részt venni, a hatása megsokszorozódik.  A résztvevő saját megélése alapján dönti el, hogy mikor és hány alkalommal szeretné ismételni.

A következő csoport alkalomra   pénteki vagy szombati napon (10-18.00 óráig) kerül sor.

Helyszín:  Budapest, XVII. kerület Jásztelek utca 36.

Díja: 14.000Ft/alkalom

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /

Induló Művészeti terápiás csoport

MŰVÉSZETI TERÁPIA:

Az évkörhöz, azaz a természet változásához és a jeles ünnepeinkhez kapcsolódva harmonikus kapcsolatot keresünk magunkkal és a minket körülvevő környezettel. Megtalálhatjuk magunkban erőforrásainkat, akadályainkat és természetes helyünket a nagy egészben.

A csoport alkalomra  terveim szerint minden hónap 1. szombatján (9.30-18.00 óráig)   vagy minden második és negyedik péntek délután (16-20 óráig ) kerül sor.

Díja: 14.000Ft/alkalom vagy 7000Ft/ fél nap

A csoportba való jelentkezést egy személyes beszélgetés előzi meg, amely díjmentes és 45 perces. Itt bemutatkozhatunk egymásnak és feltehetjük egymásnak kérdéseinket.

Nem analizálunk, nem osztogatunk tanácsokat, hanem önmagunkhoz teljes tisztelettel és szeretettel közelítve alkotunk és hagyjuk tudatosulni a bennünk lévő tartalmakat. Ez már önmagában is harmonizáló hatású.

 

/ További részéleteket lásd Induló csoportok címszó alatt! /