Egyéni konzultáció

 Lehetőség van egyéni konzultációra is. Ennek alapja lehet a roggersi segítő beszélgetés a szomatodráma  és művészeti terápia valamelyike vagy spontán egyvelege  a kliens kérése és az én javaslatom alapján.

 

 

Információk az egyéni konzultációról 

Kérem, hogy olvassa   át   az   egyéni   konzultációval   kapcsolatos   tudnivalókat, és   írjon   a  aranka.lado@gmail.com címre, ha   időpontot   szeretne   kérni   vagy   további kérdése van!

A konzultáció időtartama

Egy alkalom Időtartalma 120 perc (pontos érkezés esetén).     A   pontos   érkezés   lényeges: korábban   nem   tudunk   kezdeni, az   esetleges   késés   pedig   a   konzultáció   idejét   fogyasztja.

Helyszín:

Budapest, 1165, Hunyadvár utca 56. II.em./2 (Smart Info Kft). 

Díjazás:

15.000 Ft/alkalom, amit a következő bankszámlára kérem  2-3 napra előre átutalni: 11773164-00156486-00000000, számlatulajdonos: Patakiné Ladó Aranka, közlemény rovatba írja be kérem: az Ön nevét és „Konzultáció”

12.000Ft/alkalom diákoknak, kismamáknak, nyugdíjasoknak, vagy bárkinek , akinek a jövedelme nem haladja meg a havi 150.000Ft-ot.

/Ha az utalás bármilyen okból nem kivitelezhető, kérem jelezze! Ha bármilyen kérdése vagy problémája akad a fizetéssel kapcsolatban, kérem jelezze emailben!/

Alkalmak száma:

Nálam mindig a vendég dönti el, hogy igényel-e újabb találkozást.  Én mindent megteszek, hogy ne kelljen sokszor / gyakran jönni, hogy a lényeggel foglalkozzunk, hogy a munkánk eredményes legyen. Általában az alkalmak száma 1‐5 között mozog.

Időpontok:

Időpontot e-­‐mailen tud egyeztetni, a fenti e-­‐mail címen.

Lemondás

A   konzultáció   lemondását   két nappal   a   megbeszélt   időpont   előtt   tudom   elfogadni.

Az   időpontot   2 napon belüli   lemondásért egy fél díjat számolok föl.

Ha pedig a lemondás a konzultáció időpontjához képest 24 órán belül érkezik meg, a teljes díj megfizetését várom.

(Ennek két fő oka van:

1, Az időpont az Ön számára fenn van tartva, másnak nem tudom kiadni.

2, A változás szelét megérezve az Ön testi tünetei esetleg felerősödhetnek, vagy legbelül ellenérzési támadhatnak, ennek ellenére és éppen ezért szeretném arra motiválni, hogy megjelenjen a konzultáción.)

Titoktartás:

A közös munka bizalmi alapja, hogy mindaz, ami elhangzik és történik, részemről titoktartási kötelezettség   alá   esik.

 

Köszönöm figyelmét, várom jelentkezését, ha mindezek elfogadhatók az Ön Számára!

 

Patakiné Ladó Aranka